PC Aréna – Esettanulmány

kedd, máj 02

kedd, máj 02

Ki az a PC aréna?

A PC Aréna hazánk legnagyobb, professzionálisan felújított számítástechnikai gépeket és alkatrészeket forgalmazó kereskedése.
A TikTok Production csapatának feladata az volt, hogy feloldjuk az emberekben a félelmet használt elektronikai eszköz vásárlása interneten való vásárlása esetében.


Mi a problémát úgy orvosoltuk, hogy bemutattuk, hogy egy használt gépnek milyen átvizsgálásokon kell keresztül mennie mielőtt a piacra dobja a PC Aréna. Bemutattuk a telephelyen zajló összes folyamatokat, kreatív részletekkel.

Kulcsmomentum

A felújított szót szó használata, a már megszokott, hatalmas piaccal rendelkező használt szó helyett. Bár ezáltal a keresések egy része elveszett, viszont potenciálisabb közönséghez sikerült eljutni. Emellett hitelt adva a cégnek, felsoroltuk, hogy milyen nagy partnerekkel rendelkeznek, illetve, hogy mennyi díjat nyertek el nemzetközi szinten.
Validáltuk a háttérfolyamatokat, majd elkezdtük korosztályosan célzott tartalmakat készíteni.

Célzott tartalom

25 éves kor felett volt a fő célcsoportunk. Részükre olyan oktató tartalmakat szedtünk össze, amivel azt mutattuk, hogy az ügyfél IT tudása magas. Ezeken a videókban rengeteg ingyenes tippet adtunk átlagos felhasználóknak, annak érdekében, hogy pénztárcabarát megoldásokat alkalmazzanak felhasználói szinten.
Szerettük volna a PC Arénát teljesen a használt szótól, míg a környezettudatosság gondolatát is alkalmaztuk a videókban, hogy a közönség tudatosítsa, hogy nem csak olcsón tudnak jó gépeket venni, hanem ráadásul környezettudatos döntést is hoznak.

#tiktokproduction #Tiktok #vállalkozás #számítástechnika

www.tiktokproduction.hu